Hieronder de websites van andere zeilers die we ontmoet hebben (of nog gaan ontmoeten...):

Oceans4 Wilma, Nico en hun zonen Miklós en Yorick onmoetten we kort op La Gomera en later uitgebreider op Tobago en andere Caribische eilanden. Ze deden een "rondje" en keerden in 2006 terug.
Lady Jean Esther en Imre deden een rondje Atlantic op hun Contest 36. Eerst hadden we alleen contact via de mail, toen een korte ontmoeting op Grand Canaria en sinds Trinidad zagen we ze regelmatig. Najaar 2006 waren ze weer terug in Nederland.
Suwarrow Blues We ontmoetten Wietske, Jan en hun 3 kids op Trinidad. Stoer schip en minstens even "stoere" Atlantische oversteek (´05). Nou ja, stoer, laten we zeggen niet geheel vlekkenloos...
Catch22 Michael en Ilona deden ook een "rondje". Even was er twijfel om er nog een jaar aan vast te plakken, maar ze besloten toch in 2006 terug te gaan.

Pinical

Inmiddels weer thuis, maar wat hebben we voor ons vertrek (en ook daarna) genoten van de verhalen van Chantal en JG.

Espiritu Ook alweer thuis. We hebben Natascha en Stefan nog niet "live" ontmoet, maar er staat al een principe-afspraak voor als wij weer thuis zijn.

Garabes

Met Araksi en Ruud hebben we de winter van 2004/2005 doorgebracht in Alghero (Sardinië).

Seebaert

We hebben wat afgelachen met Marion en Bert in Griekenland. "Lekker ding ... twenty years ago...". Afwisselend varen ze een half jaar (met "kantoor aan boord") en zijn een half jaar in Nederland. Inmiddels 2007 ligt de Seebaert in Brazilië.

Holender

Mooi vormgegeven site van Pieter. Hij voer solo op zijn zelf ontworpen en in eigen beheer laten bouwen Holender. Inmiddels 2007 ligt de Holender te koop op Sint Maarten.

Fiddlesticks

Een nautische combinatie: Anja als voormalig duikschoolhoudster en Hans als voormalig werfeigenaar. Scheepskat "Mazzel" heeft wat je zegt mazzel! Wanneer gaan ze door het Panamakanaal? 2007 nog in Bonaire.

Pas de Deux Michiel vaart solo met opstappers. We hebben tijdens de Gibraltar National Day op een steenworp afstand in dezelfde marina gelegen en toch duurde het nog tot Porto Santo voor we elkaar onmoet hebben. In 2007 maakt hij weer een mooie tocht.
Kind of Blue Voormalige solozeilers Anita en Dick nu samen op hun fraaie Starlight 39. Gaan nog door het Panamakanaal en houden regelmatig hun website bij.
Sepia Marijke en Frank op hun stalen Van Der Stadt 34, met volledige duikuitrusting, zelfs inclusief compressor. 2006 terug in Nederland.
Witte Raaf We ontmoetten Petra en Jan Willem en hun zwarte boot op de Canarische Eilanden. Mooie, informatieve site met veel recepten.
Schorpioen Saskia en Wouter deden een rondje Atlantic. Schorpioen is een prachtig overnaads gebouwd schip. Blank gelakt. Heel fraai! In 2006 weer terug in Nederland. Ze willen graag over 6 jaar weer een rondje te maken met een andere boot. Schorpioen staat te koop.
Antares Een open plan voor Astrid en Jasper, maar de waarschijnlijke bestemming is Sydney, Australië, waar Jasper tien jaar geleden al eens een paar jaar gewerkt heeft.
 

De Vagebond website wordt met onderstaande services ondersteund, oftewel, met dank aan:

www.dot.tk

Gratis domeinnaam (eindigend op ".tk"). Het ",nl" domein was helaas niet meer beschikbaar.

www.write2me.nl

Het gastenboek, eveneens gratis.

www.nedstatbasic.net

Met behulp van Nedstat worden de bezoekerstatistieken bijgehouden, ook gratis.

sitelevel.whatuseek.com

Het zoeken op deze site wordt geregeld met Sitelevel, je raadt het al, gratis.

www.flexwindow.com

Met behulp van Flexwindow kunnen teksten via e-mail op de website gepubliceerd worden. Hoe kan het ook anders ... gratis.

 

Je kunt ons o.a. vinden via onderstaande sites:

Nauticlink heeft ons opgenomen in hun lijst van Homepages & Vertrekkers. Zij schreven over ons: "Helga en René Spit maakten een stijlvolle website over hun Vagebond, een stalen Koopmans 37 (1996, ontwerp nummer 331). Informatie over het schip en uitrusting, haar bemanning en hun reizen."...;-)

Stem op ons:

Zwager Erwin heeft ervoor gezorgd dat DE Zeilen site ons heeft opgenomen in hun lijst van vertrekkers in het voorbereidingsstadium.

Zeilen.startpagina.nl

De Zeilen startpagina maakt melding van onze Nautical Wallpapers.

Shiptron Jugo Baya maakt melding van ons op de Links pagina van Shiptron, het bedrijf dat o.a. gespecialiseerd is in e-mail aan boord via SSB.